Niet bekend Details Over manicure groningen

Verzorg uw handen en voeten dus goed en wacht ook niet tot u dan ook klachten heeft!! Op het gebied met hand- en voetverzorging mogen wij het eerstvolgende wegens u betekenen:

Bevat natuurlijk kaneel extract, legendarisch wegens het vermogen teneinde oppervlakte bacteriën te bestrijden.

Ik ben ons gediplomeerde pedicure welke alsnog immers ruimte heeft wegens andere klandizie. Verder ben ik aan de gang betreffende een opleiding medisch pedicure.

Mac tips: regio een flacons op ons juist zichtbare regio daar waar u dan ook eenvoudig voor kan en de cliënt dit echt kan gadeslaan, de cliënt moet de vraag stellen “waarom dompelt u uw gereedschap in die vloeistof”, hierop kunt u dan ook welke belangstelling antwoorden:

De lak bezit veel straat aangaande ons gellak en hard uit zonder lamp. Een lak is eenvoudig te verminderen met nagellakremover. Een lak blijft op de vingernagels tot immers 9 dagen zitten betreffende een prachtige glans.

De nagelopleiding kan in losse modules gevolgd worden. Alle modules geraken afgesloten betreffende ons certificaat.

• Deze relaxte behandeling vindt regio in de nagelstudio. Uiteraard is er tijdens de behandeling koffie ofwel thee aangeboden. 

De pedicure salon daar waar u ook betreffende zodra buiten afspraak welkom raakt. Kijk vanwege acties, openingstijden en behandeling tevens op de websit.

Ons handpakking is dit remedie anti droge huid op een handen. Binnen die behandeling worden de handen en onderarmen breedvoerig gescrubbed. Daarna geraken je handen click here behandeld met een echt verzorgende crème welke jouw handhuid een voeding geeft die het nodig bezit.

Wees dan op een hoogte met alang onze weetjes en alang onze salon, producten en schoonheidssalon acties en aanbieding

Deze site vormt toepassen van cookies en trackingcodes teneinde informatie op te slaan. Via deze website te gebruiken, accepteert u dan ook de condities en privacy beleid. Meer begrijpen?

Grijp meteen jouw mogelijkheid en begint betreffende een opleiding ofwel ons van de modules. De korting kan oplopen tot wel € 300,-

Vanwege perfect verzorgde en gestylde nagels ben jouw bij Nail Fashion Groningen aan het passende adres. Of je meteen voor een natuurlijke look ofwel fraai versierde feestnagels gaat, bekwaam nagelstyliste Corrie gaat zorgen wegens het bestelde uitkomst. In overleg is allemaal mogelijk! Jouw kunt hier verder terecht wegens speciale nagelbijt-arrangementen.

Na afloop merk je dat de huid op je hand gladder en soepeler is en is dikwijls ons verjongend effect voelbaar. Een handpakking is echt te verbinden betreffende ons verschillende verzorging van Beauty Alive en helpt je van je droge handen af.

We nodigen jouw ook uit teneinde weleens langs te komen in de schoonheidssalon daar waar jouw jouw overgeeft met de nagelstylisten vanwege hete en duurzame nagels. Immers, jouw handen zijn ons visitekaartje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *